Clippers se verlies teen Suns laat twyfel oor die hoop op die NBA-kampioenskap

Kawhi Leonard en Paul George het die middelveld genader voor Sondagaand se begin by die Crypto.com-arena, een staatmaker, die ander op die punt om te praat. Clippers-sterre is gevra om die skare toe te spreek voor die span se eerste wedstryd, en George was kort toe Leonard knik.
Soos gesien regdeur Sondag, het die Clippers gesukkel om tred te hou met die Phoenix in hul 112–95-nederlaag, en in Game 2 moes die Clippers 'n paar vrae beantwoord voordat hulle van 'n kampioenskap gedroom het.
Alhoewel Reggie Jackson sy derde wedstryd in 'n ry begin het, het John Wall die derde kwart met 'n wegspringplek geopen en Wall het Jackson amper binne minute gelykop.
Paul George het met 40 punte sonder Kawhi Leonard en John Wall geëindig, en die Clippers het hul laat klimaks in 'n oorwinning oor die Sacramento Kings vertraag.
Hoe balanseer die Clippers met hul aanvangssenter Ivica Zubac met die frekwensie om hom met 'n kleiner span te vervang? Phoenix het die Clippers regdeur die wedstryd gebruik om die Clippers te laat terugspring om 'n voorsprong van 20 punte te neem, met hul aanvangsspeler Deandre Ayton wat een keer suksesvol die bal van Jackson weggeraap het.
Miskien die belangrikste, is dit 'n voorbeeld van vinnig moeg word, of gee die Clippers nie gehoor aan Tyrone Liu, afrigter, se buiteseisoen-instruksies dat hulle ondanks al hul talent nie hul beste sal gee as hulle nie alles gee nie?
“Jy kan nie die wedstryd so begin nie, veral as jy met 'n verdedigende mentaliteit wil begin,” het Liu gesê. “Daar is geen verskoning vir ons om rugby te speel nie. Almal speel rug aan rug. Ons moet beter word.
John Wall sê hy voel fisiek goed en speel goed, “behalwe vir Shaq se vrygooie.”
Die Clippers het in 'n swak eerste helfte verloor, en Phoenix het vinnig alle terugkeerpogings in die tweede helfte verwerp, met Devin Booker wat met 35 punte en 16 kanse voor was.
Net so het George die verdediging gekritiseer – hy het gesê die verdediging met die bal suig, en die verdediging sonder die bal suig.
Leonard het sy tweede wedstryd van die seisoen gespeel, waarin hy 21 minute gespeel het en 11 punte, 6 rebounds en 2 assists gehad het, 7 punte naby die vrygooilyn. Een aand nadat George 40 in 39 minute aangeteken het om Sacramento te klop, het hy 34 minute gespeel en 16 punte aangeteken.
Jackson het nie punte aangeteken nie, het vyf keer in 24 minute gemis en twee assists gehad. Wall het vroeg in die tweede helfte op die basislyn begin opwarm, met Wall wat saam met George en Leonard as die nommer een balhanteerder oorgeneem het. Een aand was Wall se mees noemenswaardige bydrae tydens die Sacramento-wapenstilstand 'n kantlynadviseur wat hy aan Norman Powell verskaf het toe die aanvangs-agterspeler vroeg in die seisoen 3-uit-18 was, het Liu voor die afskop gesê.
“Norm was nie tevrede met homself nie, maar [Wall] het met Norm gepraat en net gesê: 'Hou aan speel, hou aan speel',” het Liu gesê voor die wedstryd begin het.
“As jy reg en aggressief skiet, is alles reg. Jy gaan nie elke skoot mis nie.”
"Jy weet, ek en Michael Jordan doen nie elke skoot nie, weet jy?" Lou Powell gesê. "En ons is die beste twee in die wêreld, so jy moet aangaan, weet jy?"
Powell het 4 van 9 behaal en gehoor gegee aan Liu se raad om aggressief te bly, wat soms gewerk het – om Leonard se maklike dunk-oorgang in die derde kwart te lê en te mis – soms nie – om die bal uit te probeer kry. Aan Zubak oorgegee vir verwurging.
Lou hoef nie vir Wall te sê om aan te hou druk nie. Die Clippers was met 11-0 agter en het nie in die eerste drie minute van die wedstryd punte aangeteken nie, en toe Wall binne die eerste agt minute die baan betree het, het Booker die Clippers met 14-10 geklop, wat die Suns se voorsprong nog verder gedruk het. .
Die Clippers se diepte stel hulle in staat om Kawhi Leonard van die bank af te haal en tientalle samestellings te speel terwyl hulle daarop fokus om titel-aanspraakmakers te bou.
Die muur het die vermiste tou verskaf. Sy eerste aangee was die perfekte aangee na George vir 'n dunk. Sy eerste breek was 'n volbaanstormloop, Wall het probeer om die bal tot by sy middel te kry en was, ten spyte van die terugslag, dapper. Wall was nie perfek nie, hy het 1 van 5 vrygooie gemaak, maar hy het 17 punte op 7 van 12 houe gehad.
Leonard het 7 minute in die derde kwart gespeel en die patroon van sy eerste wedstryd op die bank voortgesit, waar hy vervangings in drie dele van sowat 7 minute elk gemaak het – half tot die einde van die eerste helfte, toe die derde. helfte. Maak minute toe.
Opgedra aan die SoCal High School Atletiek Experience, Prep Rally bring vir jou tellings, stories, en 'n agter-die-skerms kykie na wat prep atletiek so gewild maak.
Andrew Grave is 'n Clippers-slagskrywer vir die Los Angeles Times. Hy het by The New York Times aangesluit nadat hy Amerikaanse sokker en baan en veld aan die Universiteit van Oregon gedek het. Hy is 'n gegradueerde van die Universiteit van Oregon en het aan die Oregon-kus grootgeword.

Postyd: 25 Okt-2022