Kawhi Leonard kom van die bank af teen die Los Angeles Clippers oor die Lakers

LOS ANGELES - Nadat hy die hele verlede seisoen misgeloop het, het Kawhi Leonard besluit om 'n bietjie te wag voordat hy terugkeer na die Los Angeles Clippers, wat hom 'n hoogs verwagte speler maak.
Leonard, wat vir die eerste keer by die span aangesluit het, het besluit om nie te begin nie, in die hoop om sy beperkte speeltyd ten beste te benut. Hy het uiteindelik klaargemaak toe die Clippers weer die Los Angeles Lakers geklop het. Leonard het 14 punte aangeteken, insluitend 'n 21-voet springer met 52,3 sekondes oor, in 'n 103-97 oorwinning by die Crypto.com Arena.
Die Clippers het hul teenstanders in die lynstaan ​​vir die agtste agtereenvolgende keer geklop, ondanks die feit dat die spelers van hul span eers 6:25 van die tweede kwart tot die wedstryd gekom het en drie minute vir 'n totaal van 21 minute gespeel het.
"Dit was 'n lang tyd," het Leonard gesê oor sy afwagting van die wedstryd. “Maar ek het verlede jaar 82 wedstryde gewag, so ek het nie verwag dat 15 minute so lank sou wees nie.”
In Wedstryd 1, nadat hy sy regter anterior kruisligament in Wedstryd 4 van die tweede ronde teen die Utah Jazz op 14 Junie 2021 geskeur het, is Leonard vir die eerste keer op die bank sedert hy in November 2013 vir die San Antonio Spurs gespeel het.
Leonard het gesê hy het besluit om nie met die uitspeelwedstryde te begin nadat hy die data nagegaan het en in die praktyk simulasies uitgevoer het nie. Hulle wil sy terugkeerminute maksimeer, hom op die vloer kry en die wedstryd in die stadiums met die hoogste punte voltooi.
'Toe ek begin, het ek 35 minute intyds gesit,' het Leonard gesê dat hy begin het en steeds die wedstryd kon voltooi. “Dit is te lank. So ek dink net dit is die beste scenario. Maar ons sal sien hoe dinge verloop.”
Uiteindelik terug op die baan, het Leonard geen tyd gemors nie. Hy het sy eerste twee skote begrawe, albei van mediumafstand, waar hy dikwels daarvan hou om op te tree.
"Die eerste [Leonard] het die weiering gekry, kus tot kus gegaan en sy klein patent vervaag," het John Wall (15) gesê in sy eerste wedstryd sedert 23 April 2021. Het 7 uit 7 gegooi en 15 punte in 24 minute aangeteken. . “Vir hom gaan dit alles oor ritme en ritme.
“Hy is soos 'n masjien, hy werk aan sy goed, hy hou by wat hy wil doen. En hy neem dit basies as 'n oefensessie. Dit lyk asof hy niemand voor hom sien nie. Dit gaan alles oor hom. verdwyning of skietery.”
Leonard se driedrukkers het geen ritme nie en hy is 1-vir-4 van die veld af. Maar hy het 'n paar sleutelbewegings gemaak, laat in die vierde kwartaal deur LeBron James aangeval en 'n springer geslaan met minder as 'n minuut oor nadat die Lakers 'n voorsprong van 15 punte in die tweede helfte gesluit het. punt buffer.
“Ek het dit al voorheen gedoen,” het Leonard gesê toe hy van die bank afgestap het. “Dit is hoe ek my loopbaan begin het. Hier is hoe ek dit geestelik benader het. Ek het opgetree asof ek in die moeilikheid was en sodra ek in die tweede kwartaal geteken het, was dit tyd om basketbal te speel.”
Leonard het erken dat hy dalk nie die naweek ten minste een van die rugbywedstryde in Sacramento en tuis teen Phoenix sal speel nie.
"Jy moet minuut vir minuut geleidelik speel om die anterior kruisligament te versterk," het Leonard gesê. 'Sodra jy die eerste 38-minuut-speletjie begin speel, kan dit maklik swakker word, maar ek luister na die dokter.
Wat betref hoe lank hy beplan om van die bank af te speel, het Leonard gesê dat hy dalk sy minute sal moet verhoog tot ongeveer die 34,1 minute wat hy in die 2020-’21-seisoen gemiddeld gemiddeld het.
“Dit gaan alles oor hoe my knie reageer,” het Leonard gesê. 'Ons sal sien hoe dit môre gaan en dan mettertyd opbou, en ek sal meer minute begin byvoeg en sodra ek gereed is om 35 minute te speel - ek dink ek het 33 minute gespeel as ek gesond is - dit is omtrent mettertyd sal jy sien hoe ek begin.”

Postyd: Nov-03-2022